Nyhet

Nexam Chemical får in order om 7 miljoner kronor från befintliga kunder i USA - aktien drar

Nexam Chemical har erhållit en order om 7 miljoner kronor från befintliga kunder i USA inom kompositområdet. Ytterligare 3 miljoner kronor kan även genereras genom en volymreservation. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Det är lätt att få uppfattningen att flygindustrin har landat permanent. Dessa ordrar ger oss en väldig stark framtidstro. Trotts rådande marknadsläge, så ser vi tillväxt med dessa kunder. Vi arbetar uppenbarligen med kunder som lyckas navigera väl även i mycket svåra tider", säger vd Johan Arvidsson.

Nexam rusar ungefär 10,5 procent under förmiddagens handel.

https://mb.cision.com/Main/6364/3256898/1349978.pdf

https:/ ews.cision.com/se exam-chemical/r ya-ordrar-om-7-miljoner-sek-fran-kunder-i-usa-inom-affarsomradet-high-performance,c3256898

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nexam Chemical

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nexam Chemical

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt