Nyhet

Nexam Chemical utser ny produktionschef

Plastutvecklingsbolaget Nexam Chemical har utsett Jörgen Heby som ny produktionschef. Det framgår av ett pressmeddelande.

Heby, som närmast från den finska kemikoncernen Kemira, kommer att ansvara för Nexams produktionsanläggningar i Sverige, Skottland, Polen och Ungern, med start idag.

"Det är mycket glädjande att vi har lyckats övertyga Jörgen Heby att börja arbeta vid Nexam Chemical. Vi har tydligt demonstrerat att vi kan attrahera stora globala kunder. För att det ska bli långsiktiga kundrelationer är det av yttersta vikt att vi kan producera våra produkter på ett effektivt sätt. Jörgen kommer att bygga vidare på Nexam Chemicals produktionssystem och anpassa det till allt större volymer. Jörgen Heby har en gedigen erfarenhet från produktion i kemiindustrin", säger Johan Arvidsson, vd på Nexam Chemical.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nexam Chemical

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nexam Chemical

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt