Kemira (FI) (KEMIRA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Kemira (FI) aktie

KEMIRA  

Kemira är verksamma inom kemiindustrin. Bolagets produkter används i vattenintensiva branscher för att förbättra vatten, energi- och råvarueffektiviteten. Störst andel kunder återfinns inom massa- och pappersindustrin, samt oljeindustrin. Produkterna säljs på global nivå, med störst försäljning inom Europa, Afrika och Nordamerika. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Kemira (FI) tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 2 067 MEUR, en omsättning på 2 658 MEUR och med ett resultat på 133 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kemira (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kemira (FI) (KEMIRA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kemira (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Large Cap, och med tickern KEMIRA. Aktien har ett P/E-tal på 15.6 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kemira (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kemira (FI) senaste utdelning är 0.6 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Kemira (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Kemira (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kemira (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kemira (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Kemira (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Kemira (FI)

Kemira (FI)

TickerKEMIRA
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde2 067 MEUR
Omsättning2 658 MEUR
Vinst133 MEUR
P/E15.6
P/S0.9
Utdelning0.6 EUR
Direktavkastning4.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kemira (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kemira (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter