Kemira (FI) (KEMIRA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Kemira (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

KEMIRA  

Kemira är verksamma inom kemiindustrin. Bolagets produkter används i vattenintensiva branscher för att förbättra vatten, energi- och råvarueffektiviteten. Störst andel kunder återfinns inom massa- och pappersindustrin, samt oljeindustrin. Produkterna säljs på global nivå, med störst försäljning inom Europa, Afrika och Nordamerika. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Kemira (FI) tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 2 110 MEUR, en omsättning på 2 658 MEUR och med ett resultat på 122 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kemira (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kemira (FI) (KEMIRA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kemira (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Large Cap, och med tickern KEMIRA. Aktien har ett P/E-tal på 17 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kemira (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kemira (FI) senaste utdelning är 0.6 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Kemira (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Kemira (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kemira (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kemira (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Kemira (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kemira (FI)

Kemira (FI)

TickerKEMIRA
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde2 110 MEUR
Omsättning2 658 MEUR
Vinst122 MEUR
P/E17
P/S0.8
Utdelning0.6 EUR
Direktavkastning4.3%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kemira (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kemira (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter