Nyhet

Note har tecknat stort avtal i Kina

Kontraktstillverkaren Note har fått en order värd 150 miljoner kronor fördelat över 12-18 månader. Ordern kommer från ett Fortune 500-bolag och serieproduktion kommer att ske i Kina, enligt ett pressmeddelande.

Note bedömer att affären kan leda till fler uppdrag till andra delar av kundens koncern.

"Vår verksamhet fortsätter att utvecklas starkt, såväl i Europa som i Kina. En framgångsfaktor är vår metodiska satsning på att utveckla hög kvalitet och leveranssäkerhet i våra tjänster - dessa ligger i toppklass i vår bransch. Det är mycket glädjande att vi fått förtroendet att vinna denna nya affär som har alla förutsättningar att redan i år utvecklas till vår allra största i Kina. Vi kommer att göra vårt yttersta för att bidra till fortsatt framgång för våra kunder", säger Johannes Lind-Widestam, vd på Note, i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om NOTE

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien NOTE

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt