Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Oasmia Pharmaceutical överför kommersiella Apealea-rättigheter i Norden till Inceptua

Forskningsbolaget Oasmia Pharmaceutical har tecknat avtal om att överlåta de kommersiella rättigheterna rörande Apealea i Norden och Baltikum till Inceptua Group. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet träder i kraft omedelbart. Inceptua har sedan tidigare även de exklusiva rättigheterna i övriga delar av Europa. Det avtalet undertecknades 2020 tillsammans med Oasmia Pharmaceuticals globala strategiska partner Elevar Therapeutics.

Oasmia Pharmaceutical kommer enligt det nya avtalet att erhålla tvåsiffrig royalty på den försäljning som genomförs.

”Det här avtalet gör det möjligt för Oasmia att fortsätta effektivisera verksamheten och fokusera på att bygga vår projektportfölj inom onkologi. Oasmia har valt att samarbeta med Inceptua eftersom de är en idealisk partner för Apealea i Norden och Baltikum. De har expertisen och infrastrukturen som krävs för att lyckas med att kommersialisera Apealea i hela Europa”, säger François Martelet, vd på Oasmia Pharmaceutical, i en kommentar.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Vivesto

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Vivesto

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.