Penn National förvärvar theScore - Kambi ser ingen påverkan på kontrakt med Penn

Nyhet

{newsItem.title}

Penn National förvärvar theScore - Kambi ser ingen påverkan på kontrakt med Penn

Sportboksleverantören Kambi kommenterar nu att kunden Penn National Gaming idag presenterat ett förvärv av Score Media and Gaming (theScore). Det långsiktiga avtal som Kambi och Penn tecknade 2019 påverkas inte av dagens nyheter, skriver Kambi i ett pressmeddelande.

"Därför bör det inte ha någon finansiell påverkan på Kambi under kontraktets garanterade löptid", uppger Kambi.

"Även om jag respektfullt inte håller med Penn National Gamings långsiktiga syn på vertikal integration, har den enhet som de har förvärvat ännu inte utvecklat en proprietär sportbok, och absolut inte en med en liknande hög standard som vi erbjuder", kommenterar Kambis vd Kristian Nylén.

Han säger vidare att dagens affär skapar spännande möjligheter för Penn National och att han ser fram emot att arbeta med dem under de kommande åren för att stödja deras sportbokstillväxt.

Penn National betalar cirka 2 miljarder dollar för Score Media and Gaming.

Kambi handelsstoppades kring 13-tiden.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos båda för att nyttja fördelarna och de låga avgifterna hos respektive aktör.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev