Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Qiiwi

Qiiwi Games arbetar intensivt med flera M&A-möjligheter enligt vd

Spelutvecklingsbolaget Qiiwi Games har mjuklanserat spelet Midsomer Murders inom affärsområdet Branded Games och har de två återstående spelens mjuklanseringar planerade till sista delen av juni.

”Något som är viktigt att ha med sig är att vi med alla dessa tre spel står med minst lika starka och i flera fall betydligt starkare varumärken än tidigare lanseringar inom affärsområdet "Branded Games". Detta gör att vi har en unik marknadsföringsposition kring att verkligen lyckas nå ut betydligt bättre och till fler personer på ett kostnadseffektivt sätt än vid tidigare lanseringar”, säger vd Erik Dale Rundberg i en statusuppdatering.

Qiiwi-chefen kommenterar också frågorna kring M&A-arbetet och när detta väntas ge resultat.

”Kring detta kan nämnas att vi fortsatt arbetar intensivt med flera möjligheter men självklart är det väldigt svårt att säga tidsramar då dessa processer tar tid. En del av denna tid går åt till att säkerställa att potentiella förvärvsobjekt är av den kaliber och kvalitet som krävs för att de ska vara meningsfulla förvärv för Qiiwi”, säger Erik Dale Rundberg.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Qiiwi Games

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Qiiwi Games

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt