Raysearch lanserar den senaste versionen av dosplaneringssystemet RayStation
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Raysearch lanserar den senaste versionen av dosplaneringssystemet RayStation

Medicinteknikbolaget Raysearch lanserar RayStation 2024A, vilket är den senaste versionen av företagets dosplaneringssystem.

Företaget pekar på att den nya versionen innehåller flera förbättringar av viktiga kliniska arbetsprocesser. RayStation stöder ett stort antal behandlingsmaskiner och möjliggör för kliniker att enbart ha ett kontrollcenter för all dosplanering. Produkten är mycket viktig för Raysearch.

Den nya versionen av dosplaneringssystemet möjliggör att välja fixationsutrustning och stödutrustning per plan och delplan. Det ger enligt Raysearch ökad flexibilitet när kombinerade dosplaner för en patient skapas, exempelvis foton-protonbehandlingar där olika behandlingsbritsar används.

RayStation 2024A introducerar även möjligheten att ange kliniska planeringsmål för både den sammansatta planen och de ingående delplanerna, samt att utvärdera dessa. Detta förbättrar arbetsflödet ytterligare när kombinationer av behandlingsplaner ska utvärderas. Flera andra uppdateringar sker också.

"Att ytterligare förbättra möjligheterna till multimodal behandling är avgörande för Raysearch i ambitionen att tillhandahålla verktyg för att skapa de bästa dosplanerna för cancerpatienter. Med RayStation 2024A fortsätter vi också med förbättringar inom snabb adaptiv omplanering, vilket kommer att vara ett viktigt fokusområde under de närmaste åren", säger Johan Löf, grundare och vd för Raysearch.

Inga finansiella detaljer anges.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om RaySearch Laboratories

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien RaySearch Laboratories

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt