Nyhet

Redeye

Redeye ser fortfarande positivt på Waystream trots rapportmiss

Teknikbolaget Waystreams marknadsutsikter är fortfarande positiva enligt Redeye, trots att de haft en svagare försäljningsutveckling än tidigare väntat. Kassaflödet beskrivs emellertid ha varit starkt enligt en ny uppdragsanalys,

Analyshuset har justerat ned intäktsestimaten för 2021 med tio procent efter avvikelsen.

- Vi är fortsatt självsäkra på att den nya vd:n kommer att kunna driva tillväxt under de kommande åren, skriver Redeye som upprepar sitt motiverade värde om 30 kronor i basscenariot. Under gårdagen flaggade Redeye för att det eventuellt kunde bli en mindre nedrevidering men så blev alltså inte fallet.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Waystream

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Waystream

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt