Nyhet

Safe

Safe Lane Gaming omsatte 4,6 miljoner i fjärde kvartalet - ska locka nya spelare till Battle Camp

Spelbolaget Safe Lange Gaming presenterar idag siffrorna för det fjärde kvartalet. Bolaget genomför just nu konsolidering inom koncernen och är observationsnoterat. Jämförelsesiffror saknas då koncernen bildades under hösten 2020.

Omsättningen uppgick till 4,6 miljoner kronor.

Ebitda-resultatet landade på 1,5 miljoner kronor.

Rörelseresultatet blev -0,3 miljoner kronor.

Resultatet före och efter skatt var -10,9 miljoner kronor. Resultat per aktie hamnade på -0,01 kronor.

Ingen utdelning föreslås.

Likvida medel uppgick till 8,8 miljoner kronor.

"Med ovan sagt är vi nu redo att ta 2021 med storm! Vårt största spel, Battle Camp, som redan idag har stora event med högt spelarintresse, kommer att få nytt innehåll och uppdateras över året. Målet med uppfräschningen är att locka nya spelare, men också att få tillbaka några av de 100 miljoner spelarna som tidigare spelat Battle Camp", säger vd:n Jesper Nord.

Safe Lane Gaming, MkrQ4-2020
Nettoomsättning4,6
Rörelseresultat-0,3
Resultat före skatt-10,9
Nettoresultat-10,9
Resultat per aktie, kronor-0,01
Likvida medel8,8
Utdelning per aktie, kronor0


http://media.finwire.com/media/FWS005B0C9-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt