Nyhet

Spectracure rapporterar minskad rörelseförlust

Spectracure rapporterar minskad rörelseförlust i det tredje kvartalet.

Bolaget hade ingen omsättning i likhet med i fjol. Övriga rörelseintäkter uppgick till 1,7 miljoner (0,7) och avser främst hyres-, administrationsintäkter och erhållna bidrag.

Rörelseresultatet blev -2,3 miljoner kronor (-3,0).

Resultatet före och efter skatt var -2,3 miljoner kronor (-3,1).

Resultat per aktie hamnade på -0,02 kronor (-0,04).

Kassaflödet från löpande verksamhet uppgick till -5,3 miljoner kronor (-3,1).

Likvida medel uppgick till 159,2 miljoner kronor (25,4).


"Precis som förra kvartalet vill jag upprepa att vår ursprungliga plan inte har reviderats. Vi arbetar fortfarande efter att få behandlingen godkänd, på den europeiska såväl som den amerikanska marknaden, inom två år. Detta sker antingen genom en framtida godkänd ansökan om accelerated approval eller genom fas 2 vidare till fas 3", säger vd Masoud Khayyami i en kommentar.

Spectracure, MkrQ3-2020Q3-2019
Rörelseresultat-2,3-3,0
Resultat före skatt-2,3-3,1
Nettoresultat-2,3-3,1
Resultat per aktie, kronor-0,02-0,04
Kassaflöde från löpande verksamhet-5,3-3,1
Likvida medel159,225,4

Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om SpectraCure

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien SpectraCure

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt