Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Thinc

Thinc Jetty förvärvar 70 procent av aktierna i Context Media

Kommunikationsbyrån Thinc Jetty har ingått aktieöverlåtelseavtal avseende köp av 70 procent av aktierna i Context Media. Aktieöverlåtelsen har verkställts i samband med avtalets ingående. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den fasta köpeskillingen för de aktuella aktierna i Context Media uppgick till 24,76 miljoner kronor och har erlagts genom emission av 31,66 miljoner aktier i Thinc till en teckningskurs per aktie om 70 öre per aktie samt utfärdande av revers om sammanlagt 2,6 miljoner kronor.

Villkoren i avtalet överensstämmer i allt väsentligt med vad parterna enats om i samband med den avsiktsförklaring som bolaget aviserade den 28 oktober. Partnerna har dock inom ramen för de slutliga förhandlingarna enats om en något justerad köpeskillingsstruktur, innebärande att teckningskursen justerats ned till 70 öre per aktie.

Utöver den fasta köpeskillingen kan även en tilläggsköpeskilling utgå baserat på utfallet av Context Medias rörelseresultat efter skatt avseende räkenskapsåren 2022. Sådan eventuell tilläggsköpeskilling kommer uteslutande att regleras genom nyemission av aktier i Thinc.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Thinc

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Thinc

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt