Nyhet

Touchtech för diskussioner med flera stora och små varumärken rörande Digital Venue

Mjukvarubolaget Touchtech för dialog med både stora och små varumärken som visar intresse för den nya produkten Digital Venue. Bolaget ser goda möjligheter att teckna nya kundavtal för produkten den närmaste tiden. Det uppger Touchtech bolaget i ett nyhetsbrev.

Touchtech lanserade den nya tjänsten i slutet av november.

"Vår ambition är att öppna upp tjänsten för vem som helst att skapa konton på Digital Venue och komma igång med att skapa kataloger. Visionen på lång sikt är att Digital Venue ska bli mer än ett verktyg för att skapa de bästa visuella katalogerna. Det ska vara en mötesplats där B2B-affärsrelationer stärks och transaktioner genomförs", skriver tech-bolaget.

Vidare uppger Touchtech att Namelt, ett bolag inom Besteller-koncernen, gått live med Touchtech Vendo i sina första butiker. Ett tredje varumärke inom Bestseller väntas gå live med Vendo under det första kvartalet nästa år. Inga finansiella värden anges.

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Touchtech

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Touchtech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt