Nyhet

Touchtech lanserar nya teknologin Digital Venue

Mjukvarubolaget Touchtech släpper nu sin nyutvecklade tjänst Digital Venue, en Showroom-lösning som man utvecklat under två år tillsammans med Bestseller.

"Visionen är att Digital Venue ska bli ett globalt forum och mötesplats där stora som små varumärken, agenturer, partners och kunder inom retail samverkar och stärker sina relationer", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ambitionen är att öppna upp tjänsten i februari/mars. Flera aktörer använder redan tjänsten däribland Vagabond, Gant Footwear, Elevenate, Spektrum Sports och Sneaky Steve.

"Digital Venue är en betydande förändring för Touchtechs verksamhet. Affärsmodellen är inte längre begränsad av att leverera en fysisk touchskärm/hårdvara för att kunna skala upp de återkommande mjukvarulicensintäkterna. Digital Venue licensieras som ett månadsabonnemang per användare. Tjänsten kan användas på godtyckligt operativsystem och touchskärm, laptop, surfplattor samt inom en snar framtid även anpassat för mobilen. Även om vi fokuserar vår marknadsföring i första hand mot mode- och sportvarumärken ser vi inga hinder för varför andra branscher inte ska kunna använda Digital Venue", kommenterar Touchtechs vd Deniz Chaban.

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Touchtech

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Touchtech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt