Nyhet

Touchtechs Vendo har en fortsatt hög utrullningstakt hos Bestseller - nyhetsbrev

Mjukvarubolaget Touchtech publicerar på tisdagen ett nyhetsbrev. Bolaget lyfter fram att kunden Bestseller i slutet av december publicerade en podd där de de delar med sig av hur affärskritisk Touchtechs lösningar har blivit för deras verksamhet riktad till konsumenter och grossister.

Touchtech ser fram emot att bolagets lösning Vendo lanseras för ett tredje varumärke inom Bestseller-koncernen i början av första kvartalet 2021, som sedan tidigare används globalt i Jack & Jones och NameIts butiker.

I podden nämner Bestseller också att covid-19 har påskyndat deras digitaliseringssatsningar, vilket märks i att de har en fortsatt hög utrullningstakt av Vendo även om många länder temporärt begränsat möjligheten att besöka fysiska butiker.

Vidare berättar Bestseller om sina förhoppningar för Touchtech Showrom-lösningen som kommer att gå live i januari.

Touchtech har vidare anlitat en rekryterare för att förstärka organisationen med en senior försäljning- och kommersialiseringsansvarig som ska bidra till bolagets fortsatta tillväxtresa.

Touchtech släpper sin bokslutskommuniké för 2020 den 12 februari.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Touchtech

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Touchtech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt