Nyhet

Wicket

Wicket Gaming summerar styrelsen och ledningens aktieköp

Spelutvecklingsbolaget Wicket Gamings styrelseordförande Erik Nerpin, vd Eric De Basso, operativ chef Marcus Andersson och styrelseledamot Benn Harradine har under de senaste dagarna ökat sina aktieinnehav i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

Köpen sammanfattas enligt följande:

* Erik Nerpin har för Blasieholmen Investment Group Equitys, BIG, räkning köpt 10 000 aktier i bolaget och ökar BIG:s innehav till 210 000 aktier. Erik Nerpin äger privat 59 948 aktier. Köpet gjordes på Spotlight Stock Market.

* Eric De Basso har köpt 34 286 aktier i bolaget och ökar sitt innehav till 107 198 aktier. Köpet gjordes utanför handelsplats.

* Marcus Andersson har köpt 18 500 aktier i bolaget och ökar sitt innehav till 96 076 aktier. Köpet gjordes på Spotlight Stock Market.

* Benn Harradine har köpt 370 aktier. Han har tidigare inte haft något innehav i bolaget. Köpet gjordes på Spotlight Stock Market.

Finwire har tidigare rapporterat de tre förstnämnda personernas aktieköp, baserat på rapporteringen till Finansinspektionens insynsregister.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Wicket Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Wicket Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt