Nyhet

Ytrade

Ytrade har fått till avtal med två nya kunder avseende sample- och stock sales

Fashiontech-bolaget Ytrade har i slutet av mars ingått nya avtal avseende sample- och stock sales med Ahlvar Gallery och finska Ril's med beräknade volymer på cirka 1 500 artiklar i start. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget uppger att det också ser starkt positiva utfall för de senaste sample- och stock sales med J. Lindenberg, Hope, Flattered och Sandqvist.

"Det är mycket glädjande att se den positiva utveckling vi har med nöjda kunder där vi är mycket stolta över det förtroende vi givits från flertalet av Sveriges ledande fashion bolag. Detta på en relativt kort tid vilket också speglar de utmaningar som Yaytrade löser. Detta är bara starten för oss och jag ser med tillförsikt fram emot kommande månader där vi har mycket spännande dialoger och planer för framtiden”, säger vd David Knape.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Spherio Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Spherio Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt