Aerogel riktar resurser mot utvalda kundsegment i sin nya affärsplan

Nyhet

Aerogel riktar resurser mot utvalda kundsegment i sin nya affärsplan

Aerogel riktar resurser mot utvalda kundsegment med höga volymkrav och en snabbare inbrytning på marknaden för insatsmaterialet Quartzene i sin nya affärsplan. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den nya affärsplanen vid namn Svenska Aerogel 2.0 ska visa riktningen inom kundsegmenten transport, processindustri, massa- och pappersindustri och fastighets- och byggindustri.

Inom dessa segment uppges produkten Quartzene ge avgörande effekter i olika slutprodukter. Bolaget beskriver sig ha ett skarpt fokus på utvalda applikationer, med målet om snabb kommersialisering och störst värde för kunden.

"Idag visar marknadsanalyser att efterfrågan är större än tillgänglig kapacitet inom dessa kundsegment och tillväxtpotentialen för Quartzene är stor", skriver bolaget.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Svenska Aerogel

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Svenska Aerogel

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev