Svenska Aerogel (AERO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Svenska Aerogel aktie

🔔 Skapa bevakning

AERO  

Svenska Aerogel Holding är ett koncern inom industriell forskning- och utveckling. Bolaget fokuserar på lösningar inom materialteknik med produkter som används till isolering, färg och ytskikt. Den patenterade tekniken baseras på materialet Quartzene, ett miljövänligare och billigare alternativ till den traditionella aerogelen, en gel som fylls med luft och som används inom gasfiltrering och isolation. Bolaget grundades under 2000 och har idag sitt huvudkontor i Gävle.

Svenska Aerogel tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 94 MSEK, en omsättning på 5 MSEK och med ett resultat på -38 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Svenska Aerogel

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Svenska Aerogel (AERO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Svenska Aerogel aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern AERO. Aktien har ett P/E-tal på -2.4 och P/S-tal på 26.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Svenska Aerogel utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Svenska Aerogel Avanza – se aktiekurs idag

Se Svenska Aerogel senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Svenska Aerogel – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Svenska Aerogel.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Svenska Aerogel.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Svenska Aerogel

Svenska Aerogel

TickerAERO
ListaFirst North
LandSverige
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde94 MSEK
Omsättning5 MSEK
Vinst-38 MSEK
P/E-2.4
P/S26.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Svenska Aerogel

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Svenska Aerogel? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter