Affärsvärlden ger säljråd för 24Sevenoffice
Sidan kan vara sponsrad eller innehålla länkar till samarbetspartners, se vår Dataskyddspolicy.

Nyhet

{newsItem.title}

Affärsvärlden ger säljråd för 24Sevenoffice

Mjukvarubolaget 24Sevenoffice har både en attraktiv affärsmodell och hög tillväxt. Det har inte gått marknaden förbi. Frågan är om bolaget kan svara upp mot de högt ställda förväntningar som ligger i dagens börskurs. Det skriver Affärsvärlden i en analys på torsdagen.

Tidningen ser i sitt huvudscenariot på ett par års sikt en nedsida på 16 procent i aktien.

"24Sevenoffice har tack vare sin affärsmodell potential till mycket god lönsamhet. Parallellen till den magiskt goda utvecklingen för Fortnox inspirerar också. Men värderingen ger enligt oss för låg potential sett till riskerna om något skulle gå fel. Enbart lite grus i maskineriet skulle innebära stor nedsida i aktien givet den höga värderingen. Med det i bagaget rekommenderar vi sälj för aktien", skriver Affärsvärlden i sin slutsats.

Du prenumererar väl på våra populära nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om 24SevenOffice

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien 24SevenOffice

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev