Biofrigas tecknar avtal med agent i Storbritannien

Nyhet

Biofrigas tecknar avtal med agent i Storbritannien

Biogasbolaget Biofrigas har tecknat ett avtal med en agent för att stärka bearbetningen av marknaden i Storbritannien, vilket är i linje med bolagets strategi att växa utanför den svenska marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Vi ser stora möjligheter till framtida affärer i Storbritannien. Där finns kapitalstarka aktörer som ser stor potential i att omsätta gödsel och biogrödor från lantbruk till cirkulära bränslen. Där finns också starka regulatoriska drivkrafter att arbeta med förnyelsebara energislag, där rötning av metan bedöms att vid 2030 kunna bidra med upp till 30 procent av den totala minskningen av koldioxidutsläpp som skall ske enligt Storbritanniens femte koldioxidbudget (The Fifth Carbon budget). Det känns bra och är rätt timing att trappa upp närvaron där nu med en representant på plats i regionen, säger Biofrigas vd Jonas Stålhandske.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Biofrigas

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Biofrigas

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev