Challenger Mobiles process med omvänt förvärv pågår men tar längre än förväntat

Nyhet

Challenger Mobiles process med omvänt förvärv pågår men tar längre än förväntat

Telekombolaget Challenger Mobile kommunicerade den 15 juli att bolaget har skrivit en avsiktsförklaring, om att utföra ett omvänt förvärv, med ett svenskt spelföretag inom mobilspel, kallat "gaming-bolaget". I pressmeddelandet kommunicerades att parterna hade som mål att slutföra transaktionen innan 31 augusti, detta mål har inte uppnåtts. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sedan tecknande av avsiktsförklaringen har parterna förhandlat detaljerna för förvärvet samt arbetat med att säkra den finansiering som krävs för att genomföra affären. Tidsplanen har visat sig vara väl tight för att kunna genomföras under semesterperioden. Arbetet med att ta fram slutlig finansiering pågår än och parterna arbetar intensivt för att kunna slutföra denna även om tidsplanen behöver förlängas något.

Förvärvet är efter ett bindande avtal mellan parterna villkorat att bolagsstämman godkänner aktieöverlåtelseavtalet som är en del av transaktionen. Datum för eventuell stämma beslutas om efter att ett avtal om förvärv är undertecknat av parterna.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev