Flowscape får order med initialt värde på 1,9 miljoner kronor från befintlig kund i Storbritannien

Nyhet

Flowscape får order med initialt värde på 1,9 miljoner kronor från befintlig kund i Storbritannien

Teknikbolaget Flowscapes har fått en order på ytterligare 11 kontor från en befintlig kund i Storbritannien. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ordervärdet är 1,9 miljoner kronor det första året och därefter 830 000 kronor årligen.

Flowscape installerade sin lösning på tre av kundens kontor i Storbritannien under den förra månaden.

Den här kunden har redan vår smarta kontorslösning i flera länder, och tidigare på tre kontor i Storbritannien. Att de nu väljer att utöka med ytterligare 11 kontor ser vi som ett bevis på nyttan av vår lösning. Flowscape har nu starka referenser på den brittiska marknaden", uppger bolagets vd och grundare Peter Reigo.

Jakob Häger
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Flowscape

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Flowscape

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev