Active Biotech (ACTI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Active Biotech aktie

ACTI  

Active Biotech är verksamma inom bioteknik. Idag bedriver bolaget utveckling inom läkemedel för behandling av neurodegenerativa och inflammatoriska sjukdomar samt cancer. Laquinimod, en substans i tablettform med immunmodulerande egenskaper, används för behandling av multipel skleros och vid behandling av Huntingtons sjukdom. Bolagets huvudkontor ligger i Lund.

Active Biotech tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 295 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -32 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Active Biotech

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Active Biotech (ACTI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Active Biotech aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern ACTI. Aktien har ett P/E-tal på -9.2 och P/S-tal på 47.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Active Biotech utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Active Biotech Avanza – se aktiekurs idag

Se Active Biotech senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Active Biotech – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Active Biotech.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Active Biotech.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Active Biotech

Active Biotech

TickerACTI
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde295 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-32 MSEK
P/E-9.2
P/S47.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Active Biotech

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Active Biotech? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter