AddLife (ALIF B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

AddLife aktie

ALIF B  

AddLife är en koncern med verksamhet inom life-science sektorn. Inom koncernen återfinns specialisering främst mot diagnostik, medicinteknik och biomedicinsk forskning. Verksamhet innehas främst i Norden och Baltikum med kunder inom vård och omsorg, samt forskningsinstitut. Addlife bildades under 2015 vid en avknoppning ur Addtech. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

AddLife tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 23 555 MSEK, en omsättning på 3 687 MSEK och med ett resultat på 690 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien AddLife

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper AddLife (ALIF B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

AddLife aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern ALIF B. Aktien har ett P/E-tal på 34.1 och P/S-tal på 4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

AddLife utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

AddLife senaste utdelning är 1.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

AddLife Avanza – se aktiekurs idag

Se AddLife senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter AddLife – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien AddLife.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i AddLife.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om AddLife

AddLife

TickerALIF B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde23 555 MSEK
Omsättning3 687 MSEK
Vinst690 MSEK
P/E34.1
P/S4
Utdelning1.5 SEK
Direktavkastning0.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien AddLife

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om AddLife? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter