Alligator Bioscience (ATORX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Alligator Bioscience aktie

ATORX  

Alligator Bioscience är ett forskningsbaserat bioteknikbolag som använder en patenterad teknologi för att utveckla biologiska läkemedelskandidater inom inflammation och cancer. Bolaget är verksamt i den tidigare delen av läkemedelsutvecklingskedjan. Bolaget har en global teknologiplattform och är aktivt inom ett snabbt växande segment på läkemedelsmarknaden – proteinläkemedel.

Alligator Bioscience tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 488 MSEK, en omsättning på 5 MSEK och med ett resultat på -133 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Alligator Bioscience

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Alligator Bioscience (ATORX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Alligator Bioscience aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern ATORX. Aktien har ett P/E-tal på -3.7 och P/S-tal på 65.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Alligator Bioscience utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Alligator Bioscience Avanza – se aktiekurs idag

Se Alligator Bioscience senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Alligator Bioscience – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Alligator Bioscience.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Alligator Bioscience.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Alligator Bioscience

Alligator Bioscience

TickerATORX
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde488 MSEK
Omsättning5 MSEK
Vinst-133 MSEK
P/E-3.7
P/S65.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Alligator Bioscience

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Alligator Bioscience? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter