Alphahelix (ALPH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Alphahelix aktie

🔔 Skapa bevakning

ALPH  

AlphaHelix Molecular Diagnostics är verksamma inom medicinteknik. Idag ligger fokus inom utvecklingen av patenterad teknologi som möjliggör identifiering av diverse virus och bakterier. Produkterna säljs under ett flertal varumärken och via egna distributörer till laboratorium och forskningsinstitut. Störst verksamhet återfinns främst inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Nacka.

Alphahelix tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 170 MSEK, en omsättning på 20 MSEK och med ett resultat på 5 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Alphahelix

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Alphahelix (ALPH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Alphahelix aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern ALPH. Aktien har ett P/E-tal på 33.6 och P/S-tal på 4.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Alphahelix utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Alphahelix Avanza – se aktiekurs idag

Se Alphahelix senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Alphahelix – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Alphahelix.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Alphahelix.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Alphahelix

Alphahelix

TickerALPH
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde170 MSEK
Omsättning20 MSEK
Vinst5 MSEK
P/E33.6
P/S4.7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Alphahelix

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Alphahelix? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter