Aspo (FI) (ASPO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Aspo (FI) aktie

ASPO  

Aspo är verksamma inom logistikbranschen. Bolaget drivs som ett konglomerat med visionen att vara en aktiv aktör inom förvärv och utveckling av företag, huvudsakligen inom tillväxtmarknaderna i östra Europa. Branscherna där bolaget innehar andelar inkluderar exempelvis dagligvaruhandeln, industri, samt IT-sektorn. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Aspo (FI) tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 292 MEUR, en omsättning på 580 MEUR och med ett resultat på 17 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Aspo (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Aspo (FI) (ASPO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Aspo (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern ASPO. Aktien har ett P/E-tal på 17 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Aspo (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Aspo (FI) senaste utdelning är 0.3 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Aspo (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Aspo (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Aspo (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Aspo (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Aspo (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Aspo (FI)

Aspo (FI)

TickerASPO
ListaMid Cap
LandFinland
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde292 MEUR
Omsättning580 MEUR
Vinst17 MEUR
P/E17
P/S0.6
Utdelning0.3 EUR
Direktavkastning3.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Aspo (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Aspo (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter