Clemondo (CLEM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Clemondo aktie

CLEM  

Clemondo Group tillverkar rengöringsmedel och underhållsprodukter till varierande användare. Produkterna används huvudsakligen i fordons-, livsmedels- samt hygienindustrin. Bolagets produkter används vid högtryckstvätt, i industrier för att lösa upp oljiga och feta föroreningar, samt vid textilvård. Bolaget säljer produkterna under separata varumärken. Clemondo Group gick tidigare under namnet NC Lahega och har idag sitt huvudkontor i Helsingborg.

Clemondo tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 414 MSEK, en omsättning på 258 MSEK och med ett resultat på 38 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Clemondo

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Clemondo (CLEM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Clemondo aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern CLEM. Aktien har ett P/E-tal på 10.9 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Clemondo utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Clemondo Avanza – se aktiekurs idag

Se Clemondo senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Clemondo – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Clemondo.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Clemondo.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Clemondo

Clemondo

TickerCLEM
ListaFirst North
LandSverige
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde414 MSEK
Omsättning258 MSEK
Vinst38 MSEK
P/E10.9
P/S1.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Clemondo

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Clemondo? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter