Nolato (NOLA B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nolato aktie

NOLA B  

Nolato är ett tillverkningsbolag. Bolaget är specialiserade inom utveckling av produkter som baseras på polymera material. Produktportföljen innefattar förpackningslösningar för läkemedel och kosttillskott, delsystem till mobiltelefoner och läsplattor, samt avancerade tekniska produkter till fordonsindustrin. Verksamheten är indelad i ett flertal affärssegment med störst global närvaro inom Europa, Asien och Nordamerika. Kunderna återfinns inom medicinteknik, telekom, fordon och industri.

Nolato tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 22 743 MSEK, en omsättning på 8 328 MSEK och med ett resultat på 806 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nolato

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nolato (NOLA B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nolato aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern NOLA B. Aktien har ett P/E-tal på 28.2 och P/S-tal på 2.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nolato utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nolato Avanza – se aktiekurs idag

Se Nolato senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nolato – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nolato.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nolato.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nolato

Nolato

TickerNOLA B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde22 743 MSEK
Omsättning8 328 MSEK
Vinst806 MSEK
P/E28.2
P/S2.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nolato

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nolato? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter