Borregaard (NO) (BRG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Borregaard (NO) aktie

BRG  

Borregaard är ett norskt kemibolag. Visionen är att främja och utveckla produktionen utav biokemiska ämnen som kan ersätta oljeprodukter. Idag producerar bolaget bland annat bioetanol, specialcellulosa, samt finkemikalier, där produktionen utgår ifrån egenägda bioraffinaderier. Produkterna används inom sektorerna jordbruk, bygg, läkemedel och kosmetika. Verksamhet innehas på global nivå, med huvudkontor i Sarpsborg.

Borregaard (NO) tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 18 000 MNOK, en omsättning på 5 185 MNOK och med ett resultat på 480 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Borregaard (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Borregaard (NO) (BRG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Borregaard (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern BRG. Aktien har ett P/E-tal på 37.5 och P/S-tal på 3.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Borregaard (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Borregaard (NO) senaste utdelning är 2.5 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Borregaard (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Borregaard (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Borregaard (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Borregaard (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Borregaard (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Borregaard (NO)

Borregaard (NO)

TickerBRG
ListaOB Match
LandNorge
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde18 000 MNOK
Omsättning5 185 MNOK
Vinst480 MNOK
P/E37.5
P/S3.3
Utdelning2.5 NOK
Direktavkastning1.4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Borregaard (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Borregaard (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter