Borregaard (NO) (BRG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Borregaard (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

BRG  

Borregaard är ett norskt kemibolag. Visionen är att främja och utveckla produktionen utav biokemiska ämnen som kan ersätta oljeprodukter. Idag producerar bolaget bland annat bioetanol, specialcellulosa, samt finkemikalier, där produktionen utgår ifrån egenägda bioraffinaderier. Produkterna används inom sektorerna jordbruk, bygg, läkemedel och kosmetika. Verksamhet innehas på global nivå, med huvudkontor i Sarpsborg.

Borregaard (NO) tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 21 900 MNOK, en omsättning på 5 185 MNOK och med ett resultat på 612 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Borregaard (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Borregaard (NO) (BRG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Borregaard (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern BRG. Aktien har ett P/E-tal på 35.8 och P/S-tal på 4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Borregaard (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Borregaard (NO) senaste utdelning är 2.5 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Borregaard (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Borregaard (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Borregaard (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Borregaard (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Borregaard (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Borregaard (NO)

Borregaard (NO)

TickerBRG
ListaOB Match
LandNorge
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde21 900 MNOK
Omsättning5 185 MNOK
Vinst612 MNOK
P/E35.8
P/S4
Utdelning2.5 NOK
Direktavkastning1.1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Borregaard (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Borregaard (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter