I-Tech (ITECH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

I-Tech aktie

ITECH  

I-tech är ett bioteknologiskt bolag. Bolaget utvecklar för närvarande substansmedel som hämmar marin påväxt på fartygsskrov. Utöver kan produkterna användas för olika marina installationer inom fiskodling och offshore. Kunderna återfinns inom den marina färgindustrin och bland övriga aktörer inom sjöfartsindustrin. I-Tech bildades under 2000 och har idag sitt huvudkontor i Mölndal.

I-Tech tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 860 MSEK, en omsättning på 54 MSEK och med ett resultat på -5 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien I-Tech

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper I-Tech (ITECH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

I-Tech aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern ITECH. Aktien har ett P/E-tal på -178.9 och P/S-tal på 16 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

I-Tech utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

I-Tech Avanza – se aktiekurs idag

Se I-Tech senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter I-Tech – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien I-Tech.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i I-Tech.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om I-Tech

I-Tech

TickerITECH
ListaFirst North
LandSverige
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde860 MSEK
Omsättning54 MSEK
Vinst-5 MSEK
P/E-178.9
P/S16

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien I-Tech

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om I-Tech? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter