Elkem (NO) (ELK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Elkem (NO) aktie

ELK  

Här samlar vi all information vi hittat om aktien Elkem (NO). Det kan vara nyheter, blogginlägg, insynshandel, pressmeddelanden eller videos där vi ser att Elkem (NO) nämns. Om du önskar skapa en bevakning av Elkem (NO) så kan du göra det i appen. Då skickar vi dig en pushnotis när någon ny information når oss och du missar inget viktigt om bolaget Elkem (NO).

Elkem (NO) tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 17 695 MNOK, en omsättning på 22 459 MNOK och med ett resultat på 239 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Elkem (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Elkem (NO) (ELK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Elkem (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern ELK. Aktien har ett P/E-tal på 74 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Elkem (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Elkem (NO) senaste utdelning är 0.2 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Nyheter Elkem (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Elkem (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Elkem (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Elkem (NO)

Elkem (NO)

TickerELK
ListaOB Match
LandNorge
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde17 695 MNOK
Omsättning22 459 MNOK
Vinst239 MNOK
P/E74
P/S0.7
Utdelning0.2 NOK
Direktavkastning0.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Elkem (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Elkem (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter