Boule Diagnostics (BOUL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Boule Diagnostics aktie

BOUL  

Boule Diagnostics är ett diagnostikbolag. Bolaget utvecklar, tillverkar och säljer system och förbrukningsvaror för blodcellsräkning till sjukvården. Störst inriktning återfinns mot små- och medelstora sjukhus, kliniker och laboratorier samt till övriga diagnostikbolag inom såväl human- som veterinärhematologi. Verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden, med huvudkontoret i Spånga.

Boule Diagnostics tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 1 214 MSEK, en omsättning på 499 MSEK och med ett resultat på -55 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Boule Diagnostics

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Boule Diagnostics (BOUL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Boule Diagnostics aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern BOUL. Aktien har ett P/E-tal på -22 och P/S-tal på 3.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Boule Diagnostics utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Boule Diagnostics senaste utdelning är 0.6 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Boule Diagnostics Avanza – se aktiekurs idag

Se Boule Diagnostics senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Boule Diagnostics – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Boule Diagnostics.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Boule Diagnostics.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Boule Diagnostics

Boule Diagnostics

TickerBOUL
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde1 214 MSEK
Omsättning499 MSEK
Vinst-55 MSEK
P/E-22
P/S3.2
Utdelning0.6 SEK
Direktavkastning0.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Boule Diagnostics

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Boule Diagnostics? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter