Detection (FI) (DETEC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Detection (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

DETEC  

Detection Technology är ett IT-bolag. Bolaget är en leverantör av mjukvarulösningar för röntgenavbildningssystem och tillhörande komponenter. Produkterna används inom arbetsområdena medicin, säkerhet och industriella applikationer. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro på den nordiska marknaden. Bolaget grundades 1991 och har sitt huvudkontor i Oulu.

Detection (FI) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 443 MEUR, en omsättning på 103 MEUR och med ett resultat på 8 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Detection (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Detection (FI) (DETEC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Detection (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern DETEC. Aktien har ett P/E-tal på 58 och P/S-tal på 5.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Detection (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Detection (FI) senaste utdelning är 0.3 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Detection (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Detection (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Detection (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Detection (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Detection (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Detection (FI)

Detection (FI)

TickerDETEC
ListaFirst North
LandFinland
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde443 MEUR
Omsättning103 MEUR
Vinst8 MEUR
P/E58
P/S5.3
Utdelning0.3 EUR
Direktavkastning0.9%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Detection (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Detection (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter