Etteplan (FI) (ETTE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Etteplan (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

ETTE  

Etteplan är verksamma inom den industriella sektorn. Bolaget erbjuder tjänster för industriella maskiner och system. Exempel på lösningar innefattar systemutveckling, automatiserade lösningar, tekniska dokumentationstjänster samt risk- och kontrollsystem. Kunderna återfinns inom varierande branscher på global nivå, särskilt verksamma inom fordons-, flyg- och försvarsindustrin. Huvudkontoret ligger i Vanda.

Etteplan (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 414 MEUR, en omsättning på 272 MEUR och med ett resultat på 19 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Etteplan (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Etteplan (FI) (ETTE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Etteplan (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern ETTE. Aktien har ett P/E-tal på 21.6 och P/S-tal på 1.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Etteplan (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Etteplan (FI) senaste utdelning är 0.3 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Etteplan (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Etteplan (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Etteplan (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Etteplan (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Etteplan (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Etteplan (FI)

Etteplan (FI)

TickerETTE
ListaMid Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde414 MEUR
Omsättning272 MEUR
Vinst19 MEUR
P/E21.6
P/S1.5
Utdelning0.3 EUR
Direktavkastning2%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Etteplan (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Etteplan (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter