Multiconsult (NO) (MULTI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Multiconsult (NO) aktie

MULTI  

Multiconsult är ett konsultbolag. Bolaget tillhandahåller specialistkompetens inom projektstyrning och erbjuder mervärdeslösningar för bygg- och fastighetsbranschen, för aktörer inom industri- och energisektorn, samt logistik. Olika tjänster som bolaget erbjuder innefattar rådgivning som inom diverse förvaltningsfrågor, analys och inspektion, samt övriga ingenjörstjänster. Verksamhet innehas idag på global nivå. Bolaget bildades 1908 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Multiconsult (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 4 828 MNOK, en omsättning på 3 436 MNOK och med ett resultat på 232 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Multiconsult (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Multiconsult (NO) (MULTI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Multiconsult (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern MULTI. Aktien har ett P/E-tal på 20.8 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Multiconsult (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Multiconsult (NO) senaste utdelning är 8 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Multiconsult (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Multiconsult (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Multiconsult (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Multiconsult (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Multiconsult (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Multiconsult (NO)

Multiconsult (NO)

TickerMULTI
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde4 828 MNOK
Omsättning3 436 MNOK
Vinst232 MNOK
P/E20.8
P/S1.2
Utdelning8 NOK
Direktavkastning4.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Multiconsult (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Multiconsult (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter