Solar (DK) (SOLAR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Solar (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

SOLAR B  

Solar är ett service- och teknikbolag. Idag erbjuder bolaget ett brett utbud av tjänster inom el, VVS, infrastruktur, ventilation och kommunikationslösningar. Verksamhet innehas på global nivå, med norden som störst representerad marknad. Utöver huvudverksamheten erbjuds även tillhörande tjänster inom vardera arbetsområde. Huvudkontoret ligger i Vejen.

Solar (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 5 298 MDKK, en omsättning på 11 767 MDKK och med ett resultat på 299 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Solar (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Solar (DK) (SOLAR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Solar (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern SOLAR B. Aktien har ett P/E-tal på 17.7 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Solar (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Solar (DK) senaste utdelning är 43 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 5.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Solar (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Solar (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Solar (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Solar (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Solar (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Solar (DK)

Solar (DK)

TickerSOLAR B
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde5 298 MDKK
Omsättning11 767 MDKK
Vinst299 MDKK
P/E17.7
P/S0.4
Utdelning43 DKK
Direktavkastning5.9%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Solar (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Solar (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter