Otovo (NO) (OTOVO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Otovo (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

OTOVO  

Otovo är ett norskt bolag verksamma inom energisektorn. Bolaget erbjuder diverse konsulttjänster inom installation av solenergiprodukter. Teamet består av ingenjörer, installatörer samt övriga tekniska konsulter inriktade mot att installera solceller för privatpersoner samt företagskunder. Bolaget grundades under 2016 och har störst verksamhet runtom den europeiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Oslo.

Otovo (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 2 634 MNOK, en omsättning på 152 MNOK och med ett resultat på -155 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Otovo (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Otovo (NO) (OTOVO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Otovo (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Growth, och med tickern OTOVO. Aktien har ett P/E-tal på -15.7 och P/S-tal på 11.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Otovo (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Otovo (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Otovo (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Otovo (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Otovo (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Otovo (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Otovo (NO)

Otovo (NO)

TickerOTOVO
ListaOslo Growth
LandNorge
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde2 634 MNOK
Omsättning152 MNOK
Vinst-155 MNOK
P/E-15.7
P/S11.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Otovo (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Otovo (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter