Dovre (FI) (DOV1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Dovre (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

DOV1V  

Dovre Group är en finsk koncern specialiserade inom rådgivning och projektledning. Tjänsterna innefattar huvudsakligen strategiska lösningar vid större investeringsprojekt och kunderna återfinns idag bland företagskunder samt bland aktörer inom den offentliga sektorn. Koncernen innehar verksamhet på global nivå, med störst närvaro i Europa och Nordamerika. Dovre Group har sitt huvudkontor i Espoo

Dovre (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 64 MEUR, en omsättning på 83 952 MEUR och med ett resultat på 2 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Dovre (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Dovre (FI) (DOV1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Dovre (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern DOV1V. Aktien har ett P/E-tal på 40 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Dovre (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Dovre (FI) senaste utdelning är 0 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Dovre (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Dovre (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Dovre (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Dovre (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Dovre (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Dovre (FI)

Dovre (FI)

TickerDOV1V
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde64 MEUR
Omsättning83 952 MEUR
Vinst2 MEUR
P/E40
P/S0.7
Utdelning0 EUR
Direktavkastning1.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Dovre (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Dovre (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter