Talenom (FI) (TNOM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Talenom (FI) aktie

TNOM  

Talenom är en finsk redovisningsbyrå som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom bokföring, fakturahantering och lönefrågor. Utöver huvudverksamheten erbjuds finansiell analys och möjligheten till realtidskontroll via bolagets webbservice tjänster. Störst andel kunder återfinns bland små – och medelstora företagskunder inom den nordiska marknaden. Bolaget grundades ursprungligen 1972 och har sitt huvudkontor i Oulu.

Talenom (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 565 MEUR, en omsättning på 58 MEUR och med ett resultat på 10 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Talenom (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Talenom (FI) (TNOM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Talenom (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern TNOM. Aktien har ett P/E-tal på 59 och P/S-tal på 8.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Talenom (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Talenom (FI) senaste utdelning är 0.2 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Talenom (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Talenom (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Talenom (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Talenom (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Talenom (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Talenom (FI)

Talenom (FI)

TickerTNOM
ListaMid Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde565 MEUR
Omsättning58 MEUR
Vinst10 MEUR
P/E59
P/S8.7
Utdelning0.2 EUR
Direktavkastning1.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Talenom (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Talenom (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter