Fastator (FASTAT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Fastator aktie

FASTAT  

Fastator är ett investmentbolag. Bolaget investerar huvudsakligen i entreprenörsdrivna fastighetsbolag där bolaget genom aktivt och långsiktigt ägande bidrar till att utveckla bolagen och skapa aktieägarvärde. Kapital tillförs till bolaget via såväl aktier, obligationer och diverse hybridkapital. Bolaget grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Fastator tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 1 439 MSEK, en omsättning på 244 MSEK och med ett resultat på 236 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fastator

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fastator (FASTAT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fastator aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern FASTAT. Aktien har ett P/E-tal på 6.1 och P/S-tal på 5.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fastator utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fastator senaste utdelning är 0.6 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Fastator Avanza – se aktiekurs idag

Se Fastator senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fastator – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fastator.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Fastator.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fastator

Fastator

TickerFASTAT
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde1 439 MSEK
Omsättning244 MSEK
Vinst236 MSEK
P/E6.1
P/S5.3
Utdelning0.6 SEK
Direktavkastning3.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fastator

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fastator? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter