Flugger (DK) (FLUG B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Flugger (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

FLUG B  

Flügger Group erbjuder produkter och tjänster för måleribranschen. Bolaget tillverkar, designar och säljer ett brett sortiment av färg, träskydd, spackel, tapeter och arbetsredskap. Produktionen utgår ifrån koncernens egna fabriker, som senare säljs via fysiska butiker och via bolagets E-handelsplattform. Störst verksamhet återfinns inom Skandinavien, Östeuropa och Kina.

Flugger (DK) tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 2 082 MDKK, en omsättning på 1 819 MDKK och med ett resultat på 167 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Flugger (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Flugger (DK) (FLUG B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Flugger (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern FLUG B. Aktien har ett P/E-tal på 12.5 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Flugger (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Flugger (DK) senaste utdelning är 15 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Flugger (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Flugger (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Flugger (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Flugger (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Flugger (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Flugger (DK)

Flugger (DK)

TickerFLUG B
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde2 082 MDKK
Omsättning1 819 MDKK
Vinst167 MDKK
P/E12.5
P/S0.9
Utdelning15 DKK
Direktavkastning2.2%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Flugger (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Flugger (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter