Flugger (DK) (FLUG B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Flugger (DK) aktie

FLUG B  

Flügger Group erbjuder produkter och tjänster för måleribranschen. Bolaget tillverkar, designar och säljer ett brett sortiment av färg, träskydd, spackel, tapeter och arbetsredskap. Produktionen utgår ifrån koncernens egna fabriker, som senare säljs via fysiska butiker och via bolagets E-handelsplattform. Störst verksamhet återfinns inom Skandinavien, Östeuropa och Kina.

Flugger (DK) tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 2 198 MDKK, en omsättning på 1 819 MDKK och med ett resultat på 165 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Flugger (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Flugger (DK) (FLUG B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Flugger (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern FLUG B. Aktien har ett P/E-tal på 13.3 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Flugger (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Flugger (DK) senaste utdelning är 10 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Flugger (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Flugger (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Flugger (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Flugger (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Flugger (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Flugger (DK)

Flugger (DK)

TickerFLUG B
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde2 198 MDKK
Omsättning1 819 MDKK
Vinst165 MDKK
P/E13.3
P/S1
Utdelning10 DKK
Direktavkastning1.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Flugger (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Flugger (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter