Fondia (FI) (FONDIA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Fondia (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

FONDIA  

Fondia är verksamma inom juridik. Bolaget är en aktör som erbjuder affärsjuridiska tjänster och löpande hantering av juridiska ärenden. Exempel på kompetens återfinns inom avtal, personalfrågor, sekretess och konkurrensrätt. Fondia innehar verksamhet koncentrerad till den nordiska marknaden med kunder inom varierande branscher. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Fondia (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 28 MEUR, en omsättning på 20 MEUR och med ett resultat på 1 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fondia (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fondia (FI) (FONDIA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fondia (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern FONDIA. Aktien har ett P/E-tal på 34 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fondia (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fondia (FI) senaste utdelning är 0.3 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Fondia (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Fondia (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fondia (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fondia (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Fondia (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fondia (FI)

Fondia (FI)

TickerFONDIA
ListaFirst North
LandFinland
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde28 MEUR
Omsättning20 MEUR
Vinst1 MEUR
P/E34
P/S1.4
Utdelning0.3 EUR
Direktavkastning3.9%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fondia (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fondia (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter