Grong Sparebank (NO) (GRONG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Grong Sparebank (NO) aktie

GRONG  

Här samlar vi all information vi hittat om aktien Grong Sparebank (NO). Det kan vara nyheter, blogginlägg, insynshandel, pressmeddelanden eller videos där vi ser att Grong Sparebank (NO) nämns. Om du önskar skapa en bevakning av Grong Sparebank (NO) så kan du göra det i appen. Då skickar vi dig en pushnotis när någon ny information når oss och du missar inget viktigt om bolaget Grong Sparebank (NO).

Grong Sparebank (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 401 MNOK, en omsättning på 174 MNOK och med ett resultat på 87 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Grong Sparebank (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Grong Sparebank (NO) (GRONG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Grong Sparebank (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern GRONG. Aktien har ett P/E-tal på 4.6 och P/S-tal på 3.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Grong Sparebank (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Grong Sparebank (NO) senaste utdelning är 6 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Grong Sparebank (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Grong Sparebank (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Grong Sparebank (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Grong Sparebank (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Grong Sparebank (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Grong Sparebank (NO)

Grong Sparebank (NO)

TickerGRONG
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde401 MNOK
Omsättning174 MNOK
Vinst87 MNOK
P/E4.6
P/S3.1
Utdelning6 NOK
Direktavkastning4.4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Grong Sparebank (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Grong Sparebank (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter