Grönlandsbanken (DK) (GRLA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Grönlandsbanken (DK) aktie

GRLA  

Här samlar vi all information vi hittat om aktien Grönlandsbanken (DK). Det kan vara nyheter, blogginlägg, insynshandel, pressmeddelanden eller videos där vi ser att Grönlandsbanken (DK) nämns. Om du önskar skapa en bevakning av Grönlandsbanken (DK) så kan du göra det i appen. Då skickar vi dig en pushnotis när någon ny information når oss och du missar inget viktigt om bolaget Grönlandsbanken (DK).

Grönlandsbanken (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 1 094 MDKK, en omsättning på 320 MDKK och med ett resultat på 120 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Grönlandsbanken (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Grönlandsbanken (DK) (GRLA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Grönlandsbanken (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern GRLA. Aktien har ett P/E-tal på 9.1 och P/S-tal på 3.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Grönlandsbanken (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nyheter Grönlandsbanken (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Grönlandsbanken (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Grönlandsbanken (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Grönlandsbanken (DK)

Grönlandsbanken (DK)

TickerGRLA
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde1 094 MDKK
Omsättning320 MDKK
Vinst120 MDKK
P/E9.1
P/S3.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Grönlandsbanken (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Grönlandsbanken (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter