Rolling Optics (RO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Rolling Optics aktie

RO  

Rolling Optics Holding är en konsultkoncern. Idag bedriver koncernen verksamhet främst inom kommunikationsrådgivning. Ett flertal konsultbolag går under koncernen där de mer kända inkluderar Bysted Malmö, FFW, Hilanders och Intellecta Corporate. Verksamhet innehas på global nivå, främst koncentrerat till Europa och Nordamerika. Bolaget gick tidigare under namnet ICTA och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Rolling Optics tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 407 MSEK, en omsättning på 227 MSEK och med ett resultat på -28 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Rolling Optics

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Rolling Optics (RO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Rolling Optics aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern RO. Aktien har ett P/E-tal på -14.7 och P/S-tal på 13.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Rolling Optics utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Rolling Optics Avanza – se aktiekurs idag

Se Rolling Optics senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Rolling Optics – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Rolling Optics.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Rolling Optics.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Rolling Optics

Rolling Optics

TickerRO
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde407 MSEK
Omsättning227 MSEK
Vinst-28 MSEK
P/E-14.7
P/S13.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Rolling Optics

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Rolling Optics? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter