John Mattson (JOMA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

John Mattson aktie

JOMA  

John Mattson är ett fastighetsbolag. Bolaget innehar idag en fastighetsportfölj bestående av olika hyresfastigheter, där strategin är att förvärva, äga, förvalta samt vidareutveckla diverse fastighetsbestånd. En stor del av affärsverksamheten arbetar med förtätningar samt renoveringar. Störst verksamhet återfinns inom den svenska marknaden samt i anslutning till större städer.

John Mattson tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 4 714 MSEK, en omsättning på 256 MSEK och med ett resultat på 652 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien John Mattson

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper John Mattson (JOMA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

John Mattson aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern JOMA. Aktien har ett P/E-tal på 7.2 och P/S-tal på 15.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

John Mattson utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

John Mattson Avanza – se aktiekurs idag

Se John Mattson senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter John Mattson – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien John Mattson.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i John Mattson.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om John Mattson

John Mattson

TickerJOMA
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde4 714 MSEK
Omsättning256 MSEK
Vinst652 MSEK
P/E7.2
P/S15.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien John Mattson

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om John Mattson? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter