K-Fast Holding (KFAST B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

K-Fast Holding aktie

KFAST B  

K-Fast Holding är ett fastighetsbolag. Bolaget är inriktade mot utveckling, förvärv och vidare förvaltning av ett fastighetsbestånd som huvudsakligen består av bostadsfastigheter. Bolaget är särskilt verksamma inom nybyggnation där utveckling sker av diverse typhus. Fastigheterna återfinns runtom diverse tillväxtområden på den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Hässleholm.

K-Fast Holding tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 10 844 MSEK, en omsättning på 205 MSEK och med ett resultat på 549 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien K-Fast Holding

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper K-Fast Holding (KFAST B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

K-Fast Holding aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern KFAST B. Aktien har ett P/E-tal på 19.8 och P/S-tal på 24.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

K-Fast Holding utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

K-Fast Holding Avanza – se aktiekurs idag

Se K-Fast Holding senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter K-Fast Holding – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien K-Fast Holding.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i K-Fast Holding.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om K-Fast Holding

K-Fast Holding

TickerKFAST B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde10 844 MSEK
Omsättning205 MSEK
Vinst549 MSEK
P/E19.8
P/S24.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien K-Fast Holding

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om K-Fast Holding? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter