K2A (K2A B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

K2A aktie

K2A B  

K2A Knaust & Andersson Fastigheter ett fastighetsbolag. Störst fokus innehas på långsiktig förvaltning och egenproducerande hyresrätter för varierande typer av boenden. Bolaget ämnar tillverka och erbjuda bostäder med effektiv lokalförvaltning. Verksamheten är geografisk koncentrerad till Mälardalen och inom ett antal utvalda universitets- och högskoleorter. Fastigheterna är av olika karaktär som samhälls- och kommersiella fastigheter. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

K2A tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 4 424 MSEK, en omsättning på 158 MSEK och med ett resultat på 409 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien K2A

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper K2A (K2A B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

K2A aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern K2A B. Aktien har ett P/E-tal på 10.8 och P/S-tal på 20.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

K2A utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

K2A senaste utdelning är 0.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

K2A Avanza – se aktiekurs idag

Se K2A senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter K2A – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien K2A.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i K2A.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om K2A

K2A

TickerK2A B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde4 424 MSEK
Omsättning158 MSEK
Vinst409 MSEK
P/E10.8
P/S20.2
Utdelning0.5 SEK
Direktavkastning0.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien K2A

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om K2A? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter